Comunitat Valenciana

Detenen una mare que va intentar vendre el seu nadó de dos anys per 800 euros en Any Nou

  • Una patrulla de la Policia de la Generalitat va detindre diumenge passat, Any Nou, cap a les 13.00 hores, una mare que suposadament va oferir el seu nadó d'al voltant de dos anys a una dona en un parc de l'avinguda Pius XII de València. Segons la versió de la denunciant, li va demanar 800 euros per ell.

La progenitora va ser detinguda i traslladada a Comissaria, on es va negar a declarar, i al llarg de la vesprada d'este dimarts passarà a disposició judicial, segons han informat a Europa Press fonts d'este cos policial.

Per la seua banda, el nadó, que presentava símptomes de desnutrició, ha quedat baix la tutela de la Generalitat, segons han confirmat fonts de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Segons ha pogut saber Europa Press, s'està en espera que se li realitze una prova d'identificació genètica per a assegurar que la dona, de nacionalitat xinesa, és realment la mare.

Cap a les 13.00 hores del primer dia de l'any, diumenge passat, el 112 va rebre una telefonada d'una dona que va relatar que una altra li havia intentat vendre un nadó. Per esta raó, es va traslladar una patrulla de la Unitat Adscrita de la Policia Nacional fins al parc de la ciutat de València on havien succeït els fets.

Els agents van detindre la mare del menut, que fins ara s'ha negat a declarar en dependències policials. Alhora, el nadó va ser traslladat a un centre de la Generalitat, ja que presentava símptomes de desnutrició, i la tutela del menor ha quedat en mans del Govern valencià.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento