Comunitat Valenciana

FGV incorpora Francesc Romeu al capdavant de la direcció de Clients i Accessibilitat

  • VALÈNCIA, 3
Francesc Romeu
Francesc Romeu
EUROPA PRESS
Francesc Romeu

(EUROPA PRESS)

El Consell d'Administració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha aprovat este dimarts un nou organigrama en el qual ha incorporat el subsecretari i portaveu del PSPV, Francesc Romeu, al capdavant de la Direcció de Clients i Accessibilitat. Romeu va ser director corporatiu d'Accessibilitat, Innovació i Sostenibilitat de Renfe entre 2009 i 2012.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, el nou organigrama tracta de "reforçar la gestió" de l'empresa pública i "dotar de major autonomia" a la delegació d'Alacant, que passa a assumir competències directes sobre l'operació i el manteniment del servici del TRAM.

D'esta forma, l'àrea d'Explotació de FGV es dividix en dues: una direcció per a Metrovalencia i una altra per al servici de tramvia d'Alacant, amb l'objectiu "d'atendre de manera més eficaç i descentralitzada les particularitats i diferències" de cada xarxa de transport.

En el nou organigrama també s'ha incorporat la creació d'un servici d'Igualtat de Gènere que permetrà a l'empresa "avançar" en les mesures relacionades amb esta matèria. Així mateix, per a impulsar els objectius estratègics de millora de la imatge interna i externa de l'empresa i de l'atenció al client, FGV potenciarà les direccions de Comunicació i Accessibilitat.

Per a cobrir la resta de canvis, FGV ha contractat més personal per a dirigir l'àrea de Comunicació i la de Clients i Accessibilitat, amb la incorporació de Manuel Salvador i Francesc Romeu com a responsables de cada departament, respectivament, després del seu nomenament com a alts càrrecs pel Consell d'Administració de 23 de desembre de 2016.

Les contractacions s'han realitzat d'acord al decret 95/2016, de 29 de juliol del Consell, de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic i amb l'Ordre 5/2016, de 13 de setembre, del mateix departament, que autoritza i regula la contractació de personal directiu en empreses del sector públic.

En este context, FGV pot contractar fins a tres persones baix la citada categoria, i compta amb els informes favorables de la Direcció general del Sector Públic i de la Direcció general de Pressupostos, la qual cosa permet cobrir els llocs de la Direcció de Comunicació, la Direcció de Clients i Accessibilitat i la Direcció de Gabinet.

Manuel Salvador és un periodista que ha passat per mitjans de comunicació com El País i Canal 9 de l'extinta Radiotelevisió Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento