Les rebaixes crearan 17.500 nous llocs de treball a Catalunya, un 8% més que en 2016

  • A Barcelona hi haurà 13.700 contractes nous, que experimentarà el major creixement a Catalunya (+9%).
  • A tot l'Estat, es crearan 93.420 contractes, un 6% més que fa un any.
Diverses persones passen per davant d'un aparador on hi ha anunciades les rebaixes d'hivern.
Diverses persones passen per davant d'un aparador on hi ha anunciades les rebaixes d'hivern.
ALEJANDRO GARCÍA / EFE

Les rebaixes d'hivern crearan 17.500 nous llocs de treball a Catalunya, el que suposa un 8% més que l'any passat, segons la consultora de recursos humans Adecco. Per demarcacions, a Barcelona hi haurà 13.700 contractes nous, que experimentarà el major creixement a Catalunya (+9%), seguit de Tarragona, amb 1.700 (+3%); Girona amb 1.500 (+4%) i Lleida, amb 560 (+2%).

De fet, Catalunya liderarà la contractació de treballadors, superant el País Valencià i la Comunitat de Madrid, amb 13.800 i 13.000, respectivament. A tot l'Estat, es crearan 93.420 contractes, un 6% més que fa un any, principalment en els sectors del tèxtil, l'alta perfumeria i cosmètica, electrònica, botigues de joguines, alimentació i imatge i so, entre d'altres.

Segons Adecco, prop del 25% dels treballadors contractats per a la campanya de Nadal aconsegueixen renovar el seu contracte per al període de rebaixes, en especial els del departaments d'atenció al client i comercial. De fet, aquests dos perfils seran els més demandats en aquesta campanya.

Els candidats més sol·licitats seran els d'una persona proactiva i amb iniciativa per complir els objectius en un període breu de temps i així multiplicar les vendes. A més, l'especialització en sectors concrets com l'electrònica, petits electrodomèstics, informàtica, telefonia o alimentació es converteix en un "plus" per als candidats, segons la consultora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento