Antonio Montiel: "Alguns confonen el debat d'idees en Podem amb 140 caràcters"
Antonio Montiel: "Alguns confonen el debat d'idees en Podem amb 140 caràcters" I.CABALLER/CORTS VALENCIANES

Montiel s'ha expressat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació, abans de la reunió de la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l'Espai Audiovisual de les Corts, en ser preguntat per si de cas es considera 'pablista' o 'errejonista'.

"Som una organització que ens caracteritzem pel debat obert", ha assenyalat Antonio Montiel, qui ha indicat que Podem és "una organització molt diversa en què la unitat no es construïx a força de consigna, ni de pensament únic".

Alhora, ha destacat que esta formació política està "en un debat que volem que siga un debat d'idees", però ha indicat que "alguns confonen el debat d'idees amb 140 caràcters, i jo crec que és molt més complex".

Segons el portaveu de Podem en les Corts, "en este moment estem assistint a molt soroll en les xarxes socials", el que, segons la seua opinió, "a vegades posa en evidència la soledat intel·lectual d'alguns", però confia que "la gent de Podem siguen capaços de superar l'anècdota i enfrontar de veritat un debat d'idees".

"Al final, els problemes de la gent, allò que preocupa a la gent, l'atur, el retorn dels exiliats econòmics, la creació de confiança i de certesa en el demà és el que ens ha de preocupar", ha indicat.

Montiel també ha destacat que el seu treball en Podem "està bàsicament orientat a garantir l'eficàcia de l'organització, que els inscrits puguen expressar les seues opinions, que els territoris treballen des d'una lògica federal i cooperativa i, sobretot, apostar per un Podem federal, descentralitzat, democràtic i no presidencialista".

Consulta aquí más noticias de València.