En total, han mort onze persones a les carreteres espanyoles en els deu accidents mortals registrats entre les 15.00 hores de divendres passat 23 de desembre i les 00.00 hores de dilluns dia 26, segons les dades provisionals de la Direcció General de Trànsit (DGT). En 2015 han sigut deu les persones que han mort en el pont de Nadal, la durada del qual ha sigut de quatre dies.

Divendres passat s'han produït tres accidents mortals amb tres persones mortes a Balears, Almeria i Badajoz. Dissabte, tres individus van morir en els accidents produïts a Balears, Palma de Mallorca i València.

Diumenge, va morir una persona en un accident que va tindre lloc a Osca, mentre que una altra va morir a las Palmas de Gran Canaria.

Finalment, segons el balanç oferit per la DGT a Europa Press, este dilluns es va registrar un accident mortal a Saragossa amb un mort, mentre que dos individus van morir a causa d'un altre accident ocorregut a Ourense.

Amb el pont de Nadal es tanca la primera fase del dispositiu especial de trànsit posat en marxa per la Direcció General de Trànsit (DGT). La segona fase serà la de Cap d'Any, de divendres 30 al diumenge 2 de gener de 2017, després de ser festiu a Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó i Múrcia. La tercera i última fase serà la de Reis, de divendres 5 a diumenge 8. La DGT estima per al cap de setmana de Cap d'Any 3,8 milions de moviments i per al pont de Reis 3,6 milions.

Consulta aquí más noticias de València.