un debutant amb convocatòria

Aquesta nit Mika actua a Barcelona. El canvi d’ubicació de la sala Razzmatazz al Palau Sant Jordi és conseqüència de l’enorme èxit en la venda d’entrades.
Mica Penniman, Mika, actua avui al Sant Jordi (Arxiu).
Mica Penniman, Mika, actua avui al Sant Jordi (Arxiu).
Mica Penniman, Mika, actua avui al Sant Jordi (Arxiu).
Després del gust amarg per la seva absència al passat festival Summercase, l’anglès d’origen libanés Mika aterra aquesta nit a Barcelona i, a causa de la gran afluència de fans, canvia la localització del seu concert de la sala Razzmatazz al Palau Sant Jordi.El macroescenari serà la ubicació definitiva en la qual  el fenomen musical més espontani dels últims temps farà vibrar a milers de persones amb els seus característics ritmes pop.

Un prodigi marginat

La història de Mica Penniman és la d’un jove libanès de 23 anys, que, després de múltiples negatives per part de les discogràfiques per considerar-lo un producte estrany, es va donar a conèixer a través de la pàgina MySpace. Aquest artista, abans de triomfar com a cantant pop, va ser intèrpret d’òpera, va escriure  música funcional per a l’aerolínia British Airways i va composar jingles publicitaris.

El seu primer àlbum Live in Motion Cartoon és un treball que irradia color amb enormes dosis d’optimisme. Conté cançons com Grace Kelly (cinc setmanes número 1 al Regne Unit) o Lollypop, ambdues, mostres palpables de ritme i vitalitat.

Mika explica que des de molt petit la seva via d’escapament era la música. Les seves influències van des de Freddy Mercury, a qui li dedica el disc, fins a Bob Dylan passant per Prince o Wham!

El cantant fa ús de barreges contradictòries i falsets impossibles que en poc temps li han atorgat un estil inconfusible. S’entén llavors que la seva proposta artística vagi més enllà de la faceta musical i s’àmpliï a una estètica i una actitud que aquesta nit contagiarà a tot un palau com és el Sant Jordi.

* Palau de Sant Jordi (passeig Olímpic, 5-7) A les 20.00 hores. Preu de les entrades: anticipada 30 euros, taquilla 35 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento