Comunitat Valenciana

Els usuaris del Centre d'Atenció a Persones Sense Llar d'Alacant tindran menú especial la nit de Nadal i la de Cap d'Any

  • Els 68 usuaris per als que té capacitat el Centre d'Atenció a Persones Sense Llar d'Alacant (CAI), a l'avinguda doctor Jiménez Díaz, tindran demà dissabte, dia de la Nit de Nadal, i el pròxim dia 31, Nit de Cap d'Any, un "menú especial".
Julia Angulo, en una imagen de archivo
Julia Angulo, en una imagen de archivo
EUROPA PRESS
Julia Angulo, en una imagen de archivo

L'edil d'Acció Social, Julia Angulo, en declaracions a Europa Press, ha afegit que el centre, a més, oferirà durant estos dies "activitats integradores" de divers tipus, com un Talent Xou amb artistes, amb la finalitat d'aportar "alegria" a estes persones, en un ambient "familiar i de calor humà".

Alhora, ha indicat que l'equip del CAI estarà pendent per si de cas en estes dates detecta a més persones amb estes necessitats poder atendre-les.

Finalment, ha recordat que des de Participació Ciutadana -àrea que també dirigix- han recolzat amb subvencions i ajudes a entitats socials de la ciutat perquè desenvolupin les seues campanyes nadalenques.

PREMIS FRANCISCO LIBERAL

En un altre ordre de coses, Angulo ha assenyalat que esta setmana ja s'ha resolt la fallada dels premis Francisco Liberal, que s'entregaran en una gala el mes de febrer vinent. En la XVI edició, s'entregaran cinc guardons, amb dotacions d'entre 500 i 3.000 euros.

Estos guardons reconeixen els projectes que aporten un nou enfocament de qualitat i innovació a favor de la participació i foment de l'associacionisme. En este sentit, ha afirmat que estan valorant el lloc de celebració, ja que el Saló Blau de l'edifici Consistorial es va quedar "xicotet" l'any passat. Com a opcions ha esmentat el centre cultural municipal de Les Cigarreres o l'Auditori de la Diputació (ADDA).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento