Comunitat Valenciana

El jutjat accepta la personació del fill de la viuda de Vicente Sala en la causa per la seua mare

  • El Jutjat d'Instrucció número 7 d'Alacant ha acceptat la personació del fill de la viuda de l'expresident de l'extinta Caja Mediterráneo (CAM), Vicente Sala, en la causa en la qual s'investiga el crim de la seua mare, segons han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). La causa seguix baix secret sumarial.

La viuda de Sala ha rebut ha rebut el passat 9 de desembre dos trets al cap quan es trobava en un concessionari d'Alacant moments abans de pujar al seu vehicle, d'alta gamma. La dona ha sigut trobada pels treballadors del concessionari de cotxes entre les 19.00 i les 19.30 hores, en un espai destinat al rentat dels vehicles.

La Policia ha iniciat una investigació en la qual des del primer moment es va descartar el mòbil del robatori perquè l'autor o autors no es van portar el cotxe i perquè tampoc es van apoderar de la seua bossa, en què portava diners en efectiu, joies i altres objectes de valor.

Llavors, les investigacions es van centrar a l'entorn de la víctima, segons ha explicat al seu moment el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, qui ha assegurat que els agents no tenien constància d'amenaces prèvies o denúncies interposades per la morta. Tot i que es mantenen obertes diverses línies d'investigació, no es descarta la possibilitat que fora un crim per encàrrec.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento