José Luis Bayo disputarà la presidència dels  populars valencians a Isabel Bonig

  • L'actual líder del PPCV, Isabel Bonig, s'ha pronunciat així en declaracions als mitjans de comunicació als passadissos de les Corts Valencianes.
  • Bonig ha subratllat que el PP "entra en una nova fase i estes coses cal respectar-les", així com "les normes, els procediments i als adversaris polítics".
  • "El PP està creant nous projectes, nous lideratges, estem assumint la primera línia gent que veníem de la segona, de la tercera o d'una altra generació", opina.
José Luis Bayo anuncia su candidatura a las primarias del PPCV
José Luis Bayo anuncia su candidatura a las primarias del PPCV
EUROPA PRESS

L'expresident de Noves Generacions José Luis Bayo disputarà la presidència del PPCV a l'actual líder, Isabel Bonig, segons ha confirmat ella mateixa. "Jo ja tinc una persona que ha dit que se'n va a presentar -a liderar el partit- i per a mi mereix tot el respecte del món. És José Luis Bayo", ha assegurat.

Bonig s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació als passadissos de les Corts Valencianes, en ser preguntada per la seua opinió sobre la decisió de Vicente Betoret de presentar-se a la reelecció del PP de la província de València i per si de cas pensa que pot sorgir una alternativa.

"Els períodes congressuals -ha afegit- són de moviments. És lògic i normal. I per tant, tranquil·litat absoluta. No tenia el menor dubte que Betoret se n'anava a presentar, com tampoc tinc la menor dubte que Javier Moliner es presentarà per Castelló i Pepe Císcar per Alacant. Em sembla molt bé. Cap problema", ha dit.

Alhora, la popular ha indicat que l'alternativa no només li pot sorgir a Betoret, sinó també a Javier Moliner a Castelló o a Císcar a Alacant. "Jo ja tinc una persona que ha dit que se'n va a presentar" al regional, ha avançat, i ha anunciat que es tracta de José Luis Bayo.

"El PP -ha afegit- està creant nous projectes, nous lideratges, estem assumint la primera línia gent que veníem de la segona, de la tercera o d'una altra generació. És lògic que sorgisca gent que vullga liderar este projecte", opina.

Bonig ha subratllat que el PP "entra en una nova fase i estes coses cal respectar-les", així com "les normes, els procediments i als adversaris polítics".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento