Comunitat Valenciana

L'Ajuntament d'Alacant convoca per primera vegada en sis anys una oferta pública d'ocupació amb 14 places

  • L'Ajuntament d'Alacant ha convocat sis anys després una nova oferta d'ocupació pública, segons ha informat després de la Junta de Govern el portaveu municipal, Natxo Bellido. Es tracta d'una oferta de 14 places d'ocupació pública, que l'edil ha qualificat de "notícia històrica", ja que no es produïa una oferta pública municipal des del 2010.

Així ho ha aprovat per urgència la Junta Local de Govern. En este cas, les places convocades són tres de la Policia Local, tres per al SPEIS (Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament), una per a servicis socials -estos tres àmbits considerats servicis públics, amb una taxa de reposició del 100% front a la del 50% de la resta-, però també tres auxiliars de servicis, tres auxiliars de servicis en centres escolars i un professor superior de la banda de música.

En esta última, Bellido ha ressaltat les "reivindicacions històriques" de dotar de major personal a la banda de música municipal i, tot i que ha reconegut que amb esta oferta no cobrixen totes les seues necessitats, ha afirmat que van a complir el seu compromís de dotar places "perquè recuperen el nombre de membres que tenien fa uns anys i que han anat perdent".

La Junta també ha aprovat per urgència l'alienació d'una parcel·la sobrant del viari públic de 2.310 metres quadrats, ubicada en el Pla Parcial d'Aguamarga, a l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO) per 250.000 euros, que supera "en molt" el seu valor cadastral. Alhora, també ha aprovat per urgència la subvenció a esportistes d'elit, amb un import de 13.000 euros i per a les que han estat seleccionades 14 persones.

PALAU DE LLAURADORS

A més, la Junta ha donat el vistiplau al Pla d'Usos i el sistema de gestió per al Palau del carrer Llauradors, al centre històric de la ciutat. Un nou equipament municipal que, com ha avançat Bellido, estarà en marxa a partir de principis d'any i que albergarà projectes de les regidories de Cultura, Turisme, Memòria Històrica i Habitatge.

Sobre esta qüestió, el portaveu municipal ha ressaltat que l'edifici és "una joia patrimonial" i que "dóna gust" veure esta recuperació d'un immoble "exquisit" que estarà "obert a la ciutadania".

Finalment, entre d'altres punts, la Junta ha aprovat el reconeixement extrajudicial de crèdits del servici de jardineria de la ciutat i recollida de cadires de l'Esplanada durant el mes de novembre a la mercantil Anilia per un import de 14.681 euros.

Bellido ha explicat que han pagat tres factures a l'empresa, que tenia abans el conveni per a este servici que no ha pogut ser prorrogat, i que estan treballant per a una nova licitació reservada a centres especials de feina o empreses d'inserció laboral, amb clàusules socials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento