Comunitat Valenciana

Bombers rescaten persones atrapades en vehicles en l'Alcoià i El Comtat

  • Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han hagut d'intervindre a les comarques de l'Alcoià i El Comtat en el rescat de persones atrapades en els seus vehicles per la inundació en el túnel que connecta les localitats d'Alcoi i Cocentaina, que està tallat.

Alhora, a primera hora d'este dilluns s'ha rescatat un home de l'interior del seu cotxe a Benilloba i s'ha intervingut en el sanejament d'un solar a Torrevella per la caiguda d'unes plaques.

Segons han confirmat a Europa Press des del Consorci, durant el matí de dilluns s'està treballant a Muro, Cocentaina i Gorga.

La Guàrdia Civil ha confirmat que continua tallada al trànsit la carretera CV-754 que unix les localitats de Gorga i Quatretondeta, en terme municipal de Cocentaina, a causa del cabal del barranc de Figueretes. Per esta raó, no ara mateix no és possible ni l'accés ni l'eixida de la població de Quatretondeta.

Segons els bombers, des de dilluns a la vesprada s'han atès unes 200 telefonades, la majoria per a traure aigua en els quals no es pot intervindre tenint en compte que el volum de pluja impedix extreure l'aigua.

Per esta raó, els 80 casos que sí han intervingut han sigut per a rescatar persones atrapades en vehicles o en xalets dels afores de localitats.

Pel que fa a la situació d'Oriola, el Consorci sol intervindrà en el cas que el riu Segura es desborde i s'haja de rescatar alguna persona de casa seua.

Per la seua banda, l'Ajuntament d'Alacant ha confirmat la suspensió d'activitats en els espais esportius a l'aire lliure de la ciutat. "Es tanquen les instal·lacions esportives a l'aire lliure del municipi per raons preventives", han assenyalat des del consistori que han indicat que persistix l'estat de Preemergència a causa dels vents i pluges que s 'esperen".

A més, l'Ajuntament de Torrevella ha recalcat que la situació a la localitat comença a recobrar la normalitat amb "totes les vies principals obertes", i amb una situació meteorològica sense pluja i amb sol.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento