Les obres i el soroll és el que més molesta als avis de Barcelona

Ara hi ha una vintena de treballs de gran impacte en marxa a la via pública, sobretot, a Sant Martí, Sants-Montjuïc i Sarrià.
Caques de gos en un parc infantil de Nou Barris (Eros Albarrán).
Caques de gos en un parc infantil de Nou Barris (Eros Albarrán).
Caques de gos en un parc infantil de Nou Barris (Eros Albarrán).
Les obres a la via pública (amb un 31,4%) i el soroll (amb un 29,7%) és el que més molesta als barcelonins majors de 55 anys, segons una enquesta feta pública ahir per la Fundació Mapfre, que ha posat en marxa una campanya de salut i seguretat vial a la capital.En canvi, es valoren bé la il·luminació (32,7%) i les zones peatonals (16,8%).
Barcelona té 19 obres en marxa a la via pública d’impacte «màxim» i una dotzena d’impacte mitjà, segons l’Ajuntament, sobretot, a Sant Martí, Sants-Montjuïc i Sarrià-Sant Gervasi. Destaquen les millores a instal·lacions de Renfe, Metro i FGC.

... I les caques de gos

Continuen les queixes als parcs infantils. La protesta que una mare de Nou Barris, Mónica Peralta, ha fet pública per l’incivisme dels propietaris de gossos, ja ha rebut resposta d’altres pares i mares, que reclamen més controls als parcs.

«Hi ha caques en quantitat a la plaça Sol de Baix, al carrer Mejia Lequerica, Portbou..., a infinitat de carrerers i parcs de Les Corts», avisa Antonio Salas. «N’hi ha moltes al parc de la Creueta del Coll», alerta l’Eulàlia. A Montcada i Reixac, usuaris del parc Joanot Martorell fa «set anys» que es queixen a l’Ajuntament sense resposta, explica José Martínez. I Juliet Ochoa denuncia que «Sant Cugat és la ciutat amb més caques per metre quadrat», com al parc de Sant Francesc, a prop del CEIP Collserola.

Digue’ns

... on hi ha parcs afectats

Explica’ns-ho a...

e-mail l zona20barcelona@20minutos.es

Mostrar comentarios

Códigos Descuento