Comunitat Valenciana

El Consell aprova 26,5 milions de pressupost per a la nova radiotelevisió autonòmica

  • El Consell Rector de la CVMC va aprovar el passat 3 de novembre la proposta de pressupostos d'ingressos i despeses.
  • La Generalitat atribueix a este Consell Rector la facultat d'aprovar l'avantprojecte de Pressupostos de la Corporació.
  • Està dotada d'especial autonomia en la gestió i independència funcional respecte de la Presidència de la Generalitat.
Imagen de las instalaciones de RTVV cerradas
Imagen de las instalaciones de RTVV cerradas
EUROPA PRESS
Imagen de las instalaciones de RTVV cerradas

El Consell ha aprovat el pressupost per a l'exercici de 2016 de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), que puja a 26,5 milions d'euros. La decisió s'ha adoptat després que el Consell Rector de la CVMC aprovara el passat 3 de novembre la proposta de pressupostos d'ingressos i despeses, ha informat el Govern valencià.

La Llei 6/2016 del Servici Públic de Radiodifusió i Televisió d'àmbit autonòmic, de titularitat de la Generalitat, atribueix a este Consell Rector de la CVMC la facultat d'aprovar l'avantprojecte de Pressupostos de la Corporació.

La CVMC, creada per la Llei 6/2016, és una entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat jurídica per al compliment de les seues finalitats.

A més, la Corporació, que s'integra al sector públic instrumental de la Generalitat, està dotada d'especial autonomia en la gestió i independència funcional respecte de la Presidència de la Generalitat, a la qual està adscrita a mers efectes orgànics, i de la resta de les administracions.

Alhora, té per objecte l'exercici de les competències que corresponen a la Generalitat per al disseny, desenvolupament de projectes, generació de produccions i continguts i prestació del servici públic audiovisual.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento