Comunitat Valenciana

Ferits dos vianants i un ocupant del cotxe que els ha atropellat a València

  • Dos vianants, un xiquet de 14 anys i un jove de 23 anys, han resultat ferits després de ser atropellats per un vehicle este dijous a l'avinguda Primat Reig de València. A més, a l'accident també ha resultat ferit un dels ocupants del turisme, segons ha informat el CICU en un comunicat.

El CICU ha rebut un avís cap a les 8.00 hores d'este dijous que un cotxe havia atropellat dues persones i es va mobilitzar una unitat de suport vital bàsic (SVB) i una unitat del servici d'ajuda mèdica urgent (Samu).

Una vegada al lloc del sinistre els servicis sanitaris han assistit tres persones ferides. Un xiquet de 14 anys ha patit fractures en ossos tars i metatarsians, que ha sigut traslladat a l'hospital La Fe de València. A més, s'ha tractat un jove de 23 anys al mateix centre hospitalari per contusió en tronc.

A més, d'estos dos ferits per atropellament, s'ha assistit un home de 43 anys per policontusions que ha sigut traslladat a l'Hospital Clínic de València. Pel que sembla, este ferit anava en el vehicle.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento