Comunitat Valenciana

Toxo espera que les concentracions convocades per a demà siguen un "èxit" per a mostrar el "malestar" de la societat

  • El secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, ha mostrat el seu desig que les concentracions convocades per a este dijous siguen un "èxit" per a mostrar el "descontentament, malestar i l'exigència de canvis en la conducció de la política-econòmica, particularment de la política laboral i de la lluita contra la pobresa en les seues múltiples manifestacions".
Toxo (izq) y Molina (dcha)
Toxo (izq) y Molina (dcha)
EUROPA PRESS
Toxo (izq) y Molina (dcha)

Toxo s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació moments abans d'assistir a València a la celebració del 50 aniversari de CCOO PV, en relació amb les concentracions convocades este dijous per este sindicat i per UGT davant de les delegacions del Govern de totes les capitals de comunitat autònoma després de les limitacions al diàleg social imposades pel president del Govern, Mariano Rajoy. Alhora, hi ha prevista una gran manifestació sindical i social el diumenge 18 de desembre a Madrid.

Toxo ha indicat que les mobilitzacions de demà pretenen "canviar el rumb dels esdeveniments al país". "No volem quedar-nos en celebracions nostàlgiques, si no projectar el sindicat com el que és, és a dir, un instrument al servici dels treballadors i de la societat per a millorar la seua condició", ha subratllat.

El secretari de CCOO ha explicat que tenint en compte com s'ha realitzat la gestió de la crisi econòmica a Espanya, "que ha provocat un retrocés fortíssim a l'equip de llibertats i drets i de condicions de vida de la ciutadania", era "obligat" que a esta cita es concorreguera amb un calendari de mobilitzacions convocades, ha dit.

Dit això, Toxo ha mostrat el seu desig que demà hi haja un "èxit" de participació, com també el dia 18 a Madrid perquè "es faça visible el descontentament, el malestar i l'exigència de canvis en la conducció de la política-econòmica, particularment de la política laboral i de la lluita contra la pobresa en les seues múltiples manifestacions".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento