Comunitat Valenciana

El sindicat APTTUV assegura que EMT València no renovarà al voltant de 18.000 bons socials per incomplir els requisits

  • El sindicat APTTUV ha assegurat este dimecres que l'Empresa Municipal de Transports de València (EMT) no renovarà al voltant de 18.000 bons socials per no complir els requisits necessaris, com per exemple, a falta d'empadronament dels titulars a la ciutat o per superar els ingressos màxims en el cas del bo Amtu (el destinat a persones desocupades i les seues famílies amb rendes baixes).
Autobús de la EMT de Valencia
Autobús de la EMT de Valencia
EMT VALENCIA
Autobús de la EMT de Valencia

Segons ha informat el sindicat en un comunicat, la decisió d'EMT es produïx després de la denúncia que ha fet davant de la gerència i després de les investigacions que la direcció ha portat a terme en els servicis municipals, Seguretat Social i Servef.

Este treball ha permès detectar que al voltant de 18.000 bons socials (Bo Or i Amtu), "no complixen els requisits necessaris per a ser renovats i poder ser utilitzats durant l'any 2017". Això farà que els titulars deixen de beneficiar-se dels seus avantatges a partir de l'1 de gener i hauran de pagar la tarifa general aprovada per l'Ajuntament de València per a EMT en el passat ple.

D'acord amb el sindicat, actualment EMT té emesos uns 138.000 bons socials (120.000 bons Ors i 18.000 Amtu) dels quals el 15% no complixen els requisits per a poder ser renovats. APTTUV creu necessària l'existència dels bons socials però recalca que no aprova el frau.

Per esta raó, ha demanat a la direcció d'EMT que revise la normativa de concessió dels bons socials "perquè es beneficie qui realment els necessita, és a dir, els habitants de la ciutat de València que estan passant necessitats econòmiques arribant fins i tot, en alguns casos, a l'exclusió social".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento