Comunitat Valenciana

Air Nostrum i Vueling arriben a un acord per a operar conjuntament la ruta Barcelona-València des de 2017

  • Iberia Regional/Air Nostrum i Vueling han arribat a un acord per a la comercialització conjunta dels vols en la ruta Barcelona-València, que es començarà a operar el mes de març del 2017, segons ha informat la companyia valenciana, que ha apuntat que el programa de vols dissenyat permetrà fer el viatge d'anada i tornada el mateix dia, tant des de València com des de Barcelona.

Segons ha destacat, així s'atén "una de les demandes dels empresaris catalans i valencians que requerixen per als seus desplaçaments entre les dues ciutats la possibilitat de poder dedicar sol un dia de viatge per a les seues gestions".

Els vols es posaran a la venda des d'este dimecres i es començaran a operar a partir del 26 de març de 2017. Els bitllets ja es poden adquirir en els webs Iberia.com, Vueling.com, així com en agències de viatges.

Iberia Regional/Air Nostrum oferirà el vol del matí de dilluns a divendres amb sortida de Barcelona a les 7.30 hores i des de València a les 8.55. Els vols d'Air Nostrum es realitzen amb un reactor Bombardier CRJ900, amb capacitat per a 90 passatgers.

Vueling, per part seua, operarà cada dia en horari de vesprada. Els vols amb origen Barcelona enlairaran des de l'aeroport del Prat a les 16.45 hores i de València a les 18.30 hores. La companyia operarà la ruta amb el model d'avió Airbus A320, amb capacitat per a 180 passatgers.

A més, esta nova connexió estarà operada també amb codi compartit amb Iberia, el que permetrà als clients fer les seues reserves amb qualsevol de les dues companyies, també de manera combinada per a l'anada i la tornada, des del lloc web d'Iberia o a través de les agències de viatges.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento