Fundesplai recapta 20.000 € amb un sopar solidari, l'equivalent a 200 ajuts de menjador

  • Aquest dilluns arrenca la campanya amb un àpat al restaurant Semproniana d'Ada Parellada, al preu de 100 euros el cobert.
  • Els fons recaptats aniran destinats a ajuts i beques per a menjadors, colònies, activitats de lleure i de reforç per a infants vulnerables.
  • El 31,7% dels menors de 18 anys viuen en risc de pobresa a Catalunya, segons dades del 2015 de l'INE i l'Idescat.
La xef Ada Parellada, amasant.
La xef Ada Parellada, amasant.
FUNDESPLAI
La xef Ada Parellada, amasant.

La Fundació Catalana de l'Esplai (Fundesplai) arrenca aquest dilluns la segona edicio de la campanya Prenem partit per la infància per recaptar fons per atorgar ajuts i beques per a menjadors, colònies, activitats de lleure i de reforç escolar per a infants en situació vulnerables.

Les diferents donacions rebudes han permès a la institució recollir més de 20.000 euros (l'equivalent a 200 ajuts d'un mes de menjador escolar). Es pot seguir col·laborant en la campanya des del portal web www.fundesplai.org.

L'acte d'inici de la campanya d'aquest dilluns és un sopar solidari en col·laboració amb la prestigiosa xef Ada Parellada al seu restaurant Semproniana de Barcelona. El menú consta d'una re-invenció amb un toc transgressor dels menús infantils més coneguts. L'import del sopar, de 100 euros, es destina a aquesta campanya de beques de Fundesplai.

Segons l'Enquesta de Condicions de Vida 2015 publicada per l'INE i l'Idescat, el 31,7% dels menors de 18 anys viuen en risc de pobresa a Catalunya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento