Comunitat Valenciana

Els preus pugen un 0,4% el novembre en la Comunitat Valenciana de la mateixa manera que la taxa interanual

  • L'índex de preus de consum (IPC) va pujar a la Comunitat Valenciana un 0,4% durant el mes de novembre passat respecte al mes anterior, de la mateixa manera que la taxa interanual.

Per la seua banda, la dada acumulada des de començament d'any va créixer un 0,7%, segons ha informat este dimarts l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Per la seua banda, a nivell nacional, l'IPC va pujar un 0,4% el novembre respecte al mes anterior, però va mantindre la seua taxa interanual al 0,7%, i va encadenar així la seua tercera taxa positiva després de la de setembre (0,2%) i octubre (0,7%).

La taxa interanual coincidix amb l'avançada per Estadística a finals del mes passat, no així la mensual, que és una dècima superior a la inicialment estimada.

La la pujada més forta el novembre a la Comunitat Valenciana es va donar en Vestit i calçat amb un 5,1%, Habitatge d'un 0,8%, Parament un 0,2% i

Begudes alcohòliques i tabac i Ensenyament un 0,1%. En canvi van baixar Oci i cultura un 0,5%, transport un 0,4%, i Aliments i begudes no alcohòliques un 0,1%. El mes passat, tant Medicina com Hotels, cafès i restaurants i altres es van mantindre invariables.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento