Comunitat Valenciana

Air Nostrum torna a connectar València amb Barcelona a partir del 26 de març

  • L'aerolínia Air Nostrum tornarà a connectar València amb Barcelona a partir del pròxim 26 de Març amb vols d'anada i tornada el mateix dia, segons ha anunciat el president de la companyia, Carlos Bertomeu, qui no descarta programar algun vol amb esta ruta abans de la celebració de les Falles perquè els catalans "gaudisquen de la festa".
Air Nostrum
Air Nostrum
AIR NOSTRUM
Air Nostrum

Així ho ha anunciat Bertomeu als mitjans de comunicació en roda de premsa, acompanyat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig i el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, on ha indicat que es tracta d'una aposta "de risc" perquè és una connexió "complicada" ja que "té un gran volum però l'ingrés mitjà és baix".

Tot i això, ha admès que a la companyia li "preocupava" que no existira una ruta aèria entre la segona i tercera ciutat més important d'Espanya ja que ha admès ser "conscient" que la connexió per tren està causant problemes. Per esta raó, ha destacat l'aposta de la companyia per recuperar esta ruta, tot i que esta connexió "porta problemes" i no va a reportar beneficis al principi.

Respecte a la previsió de passatgers, Bertomeu ha indicat que primer han de veure l'encaix del vol per ho veu prematur donar xifres.

Concretament, la ruta està pensada sobretot per a passatgers de negoci pel que tindrà vols d'anada i tornada el mateix dia i connectarà amb més destinacions.

"INSÒLIT I IRRACIONAL"

Sobre esta qüestió, Puig ha destacat la recuperació d'esta connexió entre les dues ciutats perquè ha titllat d'"irracional i insòlit" que ara mateix no existira una connexió ràpida entre València i Barcelona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento