Comunitat Valenciana

Un home detingut per apunyalar la seua dona a Daia Nova i altres dos arrestats per encobriment

  • La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut un home per apunyalar la seua dona a Daia Nova. A més, ha arrestat altres dos hòmens per encobriment. La víctima, una dona de 43 anys, ha hagut de ser intervinguda d'urgència i, malgrat la brutal agressió, no es tem per la seua vida, ha informat la Guàrdia Civil a través d'un comunicat.
Tres detenidos por el apulañamiento de una mujer en Daya Nueva
Tres detenidos por el apulañamiento de una mujer en Daya Nueva
GUARDIA CIVIL
Tres detenidos por el apulañamiento de una mujer en Daya Nueva

Els detinguts són dos hòmens de nacionalitat marroquina de 44 i 27 anys, per un delicte d'encobriment, i un home algerià de 38, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments a l'àmbit familiar, amb resultat de lesions greus amb arma blanca.

Els fets van succeir dilluns passat, quan una dona, de 43 anys i nacionalitat espanyola, va patir una "agressió brutal" per part del seu marit, mentre es trobava a casa d'uns amics, a Daia Nova, explica la Guàrdia Civil.

El marit va arribar a l'habitatge preguntant per la dona, i la va emprendre a cops amb l'home que va obrir la porta. Ella va intentar detindre l'agressió pel que va rebre nombrosos cops per part de la seua parella que, després de l'agressió, es va donar a la fuga.

En incorporar-se, continua l'Institut Armat, la dona es va veure amarada en sang i va comprovar que li havia assestat dues punyalades a l'esquena. Una vegada a l'hospital va haver de ser intervinguda d'urgència, ja que una de les punyalades va afectar el ronyó, i l'altra el pulmó, detectant una hemorràgia interna. Tot i que la dona ha estat en la UCI fins al dia de hui, sembla que està fora de perill i no es tem per la seua vida.

En tindre coneixement dels fets, la Guàrdia Civil va fer un gran desplegament per a localitzar a l'autor i va mobilitzar agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana, així com de Guardamar del Segura.

En localitzar la filla de la dona, van comprovar com el presumpte autor dels fets, en companyia d'altres dos homes, abandonaven en aquell moment el lloc.

Després de fer un seguiment, els agents de la Usecic van comprovar com els tres hòmens entraven en un pis a la localitat d'Almoradí. Una vegada conegut el seu parador, els guàrdies civils van procedir a la detenció d'estos tres hòmens, dos d'ells per un delicte d'encobriment en ocultar l'agressor en el seu domicili.

La víctima i el seu agressor van contraure matrimoni fa aproximadament un any i mig, i no havia constància de cap antecedent per violència de gènere, afegix la Guàrdia Civil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento