Comunitat Valenciana

Més de 1.000 persones assistixen a les activitats de presentació de DocsValència

  • Més de 1.000 persones han assistit a les activitats de l'edició de presentació del festival dedicat al gènere documental Docs València-Espai de No Ficció, que es van celebrar del passat 22 al 27 de novembre a la Filmoteca de València. A més, més de 2.700 persones van seguir DocsValència en les xarxes socials.
Balance de Docsvalencia
Balance de Docsvalencia
DOCSVALENCIA
Balance de Docsvalencia

Es tracta d'"una gran afluència de públic per a la presentació

d'este certamen que prompte va a llançar les convocatòries per al pròxim any", avancen els responsables de la trobada en un comunicat.

DocsValència ha pretès durant estos cinc dies fer una declaració d'intencions acompanyada de huit projeccions i dues jornades destinades a la formació i a la indústria.

Així, recorden, la programació ha estat integrada per

documentals amb títols procedents d'Espanya, els Estats Units,

Mèxic, Cambodja, el Canadà, Índia i els Països Baixos. Alhora, en la secció 'VLC' es va presentar la coproducció valenciana 'Espías en la

arena'.

També es van reservar espais a l'agenda per a activitats de formació i professionals, ja que el festival "pretén dinamitzar la producció i coproducció documental a la Comunitat Valenciana i acompanyar la creació de nous continguts", subratllen els seus impulsors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento