Comunitat Valenciana

Diversos accidents a Madrid, València, Sevilla i Barcelona compliquen el començament de l'Operació Eixida

  • La situació de les carreteres espanyoles al començament de l'Operació Especial de Trànsit pel Pont de la Constitució-Immaculada, que ha arrencat este divendres 2 de desembre a les 15.00 hores, ha millorat al llarg de la vesprada, tot i que diversos accidents han complicat algunes de les vies de Madrid, València, Sevilla i Barcelona.
Tráfico, coches en la M30 de Madrid
Tráfico, coches en la M30 de Madrid
EUROPA PRESS
Tráfico, coches en la M30 de Madrid

En concret, segons el butlletí de la Direcció General de Trànsit (DGT), a les carreteres madrilenyes continuen els problemes en l'A-2, a la carretera de Barcelona a Torrejón de Ardoz a causa d'un accident, on el quilòmetre 17 es manté tallat el voral sentit eixida i hi ha retencions de fins a tres quilòmetres des de San Fernando.

Alhora, també hi ha dificultat circulatòria per l'eixida A-3 en Rivas-Vaciamadrid, i en l'A5, a la Carretera d'Extremadura a Móstoles. Alhora, trànsit lent en l'A-4 a Getafe i M-40, entre l'Estadi de la Peineta i Coslada, sentit Carretera de València.

A la província de València hi ha retencions en la V-31 per un accident entorn a la capital de fins a quatre quilòmetres; i també es presenten dificultats a l'entrada per la CV-35 en Burjassot i pel Nacional 220 a Paterna.

Per la seua banda, a Sevilla existixen petits problemes en l'A-49 en Camas i en direcció Sevilla capital, i en la S-30 al Pont Centenari presenta xicotetes retencions sentit Bellavista.

Mentrestant, a Barcelona hi ha circulació lenta a les rondes B-19 i 20, en els dos sentits. A més, en la C-31 presenta problemes a l'entrada a la capital barcelonina i la C-32 té retencions a Mataró, sentit Girona a causa d'un accident.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento