L'exposició Hipermerc' art omple d'art i solidaritat la Fàbrica Moritz

  • L'hipermerc'art té per objectiu apropar l'art a tots els públics a través d'un concepte Pop mitjançant el format d'un supermercat convencional.
  • L'exposició compta amb unes 40 peces úniques fetes especialment per a l'exposició.
  • Després del tancament de la sala Vinçon, aquest esdeveniment del món del art va iniciar una nova etapa l'any passat amb el trasllat a la Moritz Store de la Fàbrica Moritz de Barcelona.
Imágenes del Hipermerc'art en la fábrica Moritz.
Imágenes del Hipermerc'art en la fábrica Moritz.
JOAN TRULLOLS
Imágenes del Hipermerc'art en la fábrica Moritz.

L'hipermerc'art by Moritz arriba per segona edició consecutiva a la antiga Fàbrica Moritz per quedar-se fins al 8 de gener.

En la seva 33a edició l'Hipermerc' art arriba amb diverses novetats. D'una banda la nova proposta d'exposició col·lectiva s'obre a altres continents i comprèn obres d'un col·lectiu d'artistes de Corea del Sud, que compta amb la presència del prestigiós il·lustrador Charles Jang.

Aquests creadors comparteixen cartell amb personatges tan coneguts com Mariscal, que repeteix en aquesta edició, o Andreu Buenafuente, que presenta les il·lustracions originals del seu llibre No Entiendo Nada; artistes consolidats com Gabriel Schmitz, Rosanna Casano o Paula Fujiwara, o talents emergents com Marc Badia o Helena Pielas.

D'altra banda, aquesta edició inclou una representació de 5 dels artistes que han format part de la mostra No Penso Callar a benefici d'Amnistia Internacional amb l'objectiu de defensar la llibertat d'expressió. Les obres tindran un preu de 20 euros, els quals aniran destinats íntegrament a Amnistia Internacional.

El cartell d'aquesta edició és a càrrec de la il·lustradora Bruna Valls, coneguda per pintar personatges amb cap d'animal a partir de fotos antigues. En aquest cas un fotograma de la pel·lícula Desayuno con Diamantes en el que l'artista representa a Audrey Hepburn amb cap de gat y el logotip de la marca Moritz incorporat.

Bruna Valls també ha sigut l'encarregada de dissenyar l'etiqueta exclusiva de la Moritz Edició Especial que es regala als clients per la compra d'algun dels productes d'aquest Hipermerc' art.

Un total de 31 creadors són els que formen part d'aquest projecte de la Galeria Safia que presenta obres originals d'art contemporani de petit format amb preus que van dels 59 als 299 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento