TMB reforçarà el servei de metro i autobusos de Barcelona pel clàssic Barça - Real Madrid

  • Hi haurà més personal a les estacions properes a l'estadi i més trens en circulació.
  • El tram Cornellà Centre - Can Boixeres de la L5 de metro estarà fora de servei i es cobrirà amb un autobús.
  • A la sortida del Camp Nou es posaran en funcionament dues línies especials, una que anirà a plaça de Catalunya i una altra a Mossèn Cinto Verdaguer.
Busquets y Benzema, en un clásico Barça-Madrid.
Busquets y Benzema, en un clásico Barça-Madrid.
GTRES
Busquets y Benzema, en un clásico Barça-Madrid.

Transports Metropolitants de Barcelona (TMB) reforçarà el seu servei de metro i autobusos pel partit de Lliga entre el Barça i el Real Madrid de dissabte, 3 de desembre, que tindrà lloc al Camp Nou a partir de les 16.15 hores.

En el cas del servei de metro, les estacions properes a l'estadi es reforçaran amb més personal i més circulació de trens. És el cas de les línies Badal (L5), Collblanc (L5 i L9 Sud), i de les estacions de la L3 de Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts. A més, al ser dissabte, el metro funcionarà de manera ininterropuda durant tota la nit.

El que estarà fora de servei és el tram Cornellà Centre - Can Boixeres de la L5, que no estarà actiu del 3 a l'11 de desembre degut a unes obres en la millora de la infraestructura. Per aquest motiu, un servei especial d'autobusos cobrirà el tram afectat amb el mateix horari que el metro.

Finalment, pel que fa al servei d'autobús, es reforçaran les línies H8 i 50 en funció de la demanda que es pugui produir. A més, a la sortida de l'estadi es posaran en funcionament dues línies especials, una que anirà cap a la plaça de Catalunya i una altra que també sortirà del Camp Nou i portarà els passatgers fins a la plaça de Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet d'aquestes línies val 2,90 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento