Comunitat Valenciana

Gómez creu que el reconeixement de la UNESCO a les Falles afavorirà l'èxit de rutes falleres en la ciutat de València

  • La regidora de Turisme a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha destacat este dijous la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO i ha assegurat que este reconeixement afavorirà l'"èxit" del programa de visites guiades que el consistori posarà en marxa este mes de desembre al barri Ciutat Fallera, amb l'objectiu d'atreure visitants interessats en la festa durant tot l'any.

L'edil ha indicat que des del punt de vista turístic, la declaració "situa a València en el món", pel que suposarà un "impacte molt positiu per a la ciutat durant les Falles i tot l'any", ha subratllat en declaracions als mitjans abans d'assistir al ple municipal extraordinari del mes de desembre.

"Volem portar a terme activitats al llarg de l'any per a posar en valor el treball que es fa des de les Falles", ha explicat Gómez, qui ha afegit que des de la seua regidoria i la de Cultura Festiva treballen en la posada en marxa en els pròxims dies d'un paquet turístic plantejat com una "ruta fallera" pels tallers i llocs emblemàtics del barri de Ciutat Fallera.

L'objectiu és atreure els visitants interessats en les festes josefines no sol durant la seua celebració, sinó també durant tot l'any, així com regenerar el barri. En este sentit, Gómez ha considerat que el reconeixement de la UNESCO afavorirà l'"èxit" d'este paquet turístic, que estarà disponible en el portal web de València Turisme.

La regidora ha precisat que el consistori treballa en el producte de turisme cultural, ja que "hi ha un impacte molt positiu de visitants que ve a conèixer les nostres cultures i tradicions, a conèixer el genuí i l'autèntic". En esta línia, les rutes guiades plantejades pel Govern local, que oferiran guies turístics i persones coneixedores del món faller, pretén transmetre "tot el treball i el valor del que es fa en este barri i la repercussió que després té".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento