La Comunitat Valenciana és la tercera en reserves en hotels amb encant, segons Selecta Hotels

La Comunitat Valenciana és la tercera en reserves en hotels amb encant, segons Selecta Hotels

La Comunitat Valenciana és la tercera en reserves en hotels amb encant, segons Selecta Hotels
La Comunitat Valenciana és la tercera en reserves en hotels amb encant, segons Selecta Hotels (SELECTA HOTELS)
Ampliar
  • La Comunitat Valenciana se situa en tercera posició com a destí més demandat en reserves en hotels amb encant amb un 10,37%, segons les dades recollides pel portal d'allotjaments Selectahotels.

Les reserves en hotels amb encant s'han igualat gairebé a les quals hi va haver en 2015, amb un 98,5% de reserves ja realitzades en comparació de les de l'any anterior. Així, la plataforma assenyala que només faltarien un 1,85% de reserves per a superar a les de 2015, tal com s'indica en una nota de premsa.

Pel que fa als destins més demandats, es destaquen dues regions per damunt de la resta. Castella i Lleó amb el 16,11% i Andalusia amb el 15,36% es posicionen com els llocs que més viatgers rebran en els pròxims dies.

En tercer lloc apareix la Comunitat Valenciana (10,37%), en quart Astúries (8,65%) i en cinquè Castella-la Manxa (7,52%). "Cinc comunitats que semblen mostrar un cert equilibri entre els destins d'interior i costaners, repartint-se als turistes que viatjaran en els pròxims dies", apunta el portal.

Per contra, no succeiria el mateix amb les províncies, on les cinc primeres es troben en el litoral. Astúries (8,65%), Alacant (6,87%), Girona (4,62%), Cantàbria (4,56%) i Navarra (4,14%) lideren este rànquing, seguits en un segon pla per La Rioja (4,08%), Càceres (3,71%), Màlaga (3,60%), Àvila (3,49%) i Osca (3,11%), destinacions més d'interior.

Pel que fa a ciutats, les grans urbs o capitals de província són les més elegides entre els viatgers. Així és com Madrid (1,77%), Toledo (1,72%), Còrdova (1,40%), Granada (1,40%) i Càceres (1,29%) es posen al capdavant d'este llistat elaborat per Selecta Hotels. Caldria baixar fins al sisè lloc per a trobar-se un municipi més petit, en este cas El Barco d'Àvila (Àvila), amb l'1,28%.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2902435/0/comunitat-valenciana-es-tercera-reserves-hotels-amb-encant-segons-selecta-hotels/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios