Comunitat Valenciana

El Circ Gran Fele omplirà de màgia este Nadal La Rambleta amb el seu espectacle 'El Tren'

  • L'obra transcorre en una estació de tren amb rumbs impossibles on s'inicia d'un viatge imaginari.
  • El respecte als animals és una de les premisses que descriuen este circ des que va començar el seu camí en 1993.
  • Amb més de 20 anys de trajectòria, el Circ Gran Fele ha aconseguit el reconeixement de públic i crítica.
Espectáculo 'El Tren' de Circo Gran Fele
Espectáculo 'El Tren' de Circo Gran Fele
VICENTE A.JIMENEZ/CIRCO GRAN FELE
Espectáculo 'El Tren' de Circo Gran Fele

El Circ Gran Fele torna per Nadal amb el seu nou espectacle 'El Tren'. Enguany el circ estarà en Rambleta de València per a omplir de màgia un Nadal que estarà ple de "noves sorpreses, rialles descontrolades i acrobàcies increïbles", segons ha informat la companyia valenciana en un comunicat.

"Deu artistes de cinc països diferents amb una disciplina fèrria i molt desbaratats formem una companyia que sorprèn constantment amb les seues xarades, trastos i bromes", ha afirmat el director d'esta diversa companyia, Rafael Pla.

L'obra que estrenen a València per a este Nadal transcorre en una estació de tren amb rumbs impossibles on s'inicia un viatge imaginari, on apareixen personatges amb els quals es juga a buscar oposats. Esta obra plena d'ironies es troba en un escenari "ple de màgia on tot és possible".

"El que fem és circ pur, revisitant les antigues essències del circ, però també agreguem elements de nova inspiració", ha manifestat el director de la companyia.

'El Tren' té música en directe composta per a crear un ambient únic sempre lligat a l'ideari del tren i capaç d'embruixar les ments. Els seus animals mecànics són els únics protagonistes del món animal, doncs el respecte als animals és una de les premisses que descriuen este circ des que va començar el seu camí en 1993.

"Amb un disseny artístic molt cuidat, les llums, la il·luminació, els efectes i els miratges reforcen este viatge imaginari que representa el nostre nou espectacle El Tren", ha afegit el Gran Fele.

Com a novetat enguany, comptaran amb un artista portat directament de Nova Zelanda, un kiwi. "Un increïble animal fet marioneta, xicotet, suau i imaginatiu", ha descrit Rafael Pla, qui ha assenyalat que "al costat d'este xicotet animalet descobrirem els personatges que topen les seues vides en una estació de tren".

Amb més de 20 anys de trajectòria i la participació en nombrosos Festivals Internacionals i Nacionals, el Circ Gran Fele ha aconseguit el reconeixement de públic i crítica.

Mostra d'això són els nombrosos guardons entre els quals figuren el Premi Nacional de Circ 2008, El Premi Max Especial de Circ o el Premi Calidoscopi de la Unió Europea, entre d'altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento