Comunitat Valenciana

València viu el seixanté any més sec dels últims 152 tot i les recents pluges

  • Tenint en compte les últimes precipitacions, l'acumulat de tot el 2016 puja a 343 litres per metre quadrat.
  • Fins a la setmana passada, el registre d'AEMET sumava un total de 176 litres per metre quadrat.
  • Per a hui dimarts, A València i el nord d'Alacant s'esperen precipitacions que podran ser persistents.
Gráfico de lluvias en el observatorio de Valencia
Gráfico de lluvias en el observatorio de Valencia
TWITTER AEMET
Gráfico de lluvias en el observatorio de Valencia

El període entre gener i novembre de 2016 a València és el seixanté més sec dels últims 152 anys, tot i les intenses pluges registrades des del cap de setmana passat, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Aemet ha indicat en Twitter que, sense comptar les últimes pluges, les precipitacions acumulades de gener a novembre d'enguany a l'observatori de València sumaven 176 litres per metre quadrat, el que situava este 2016 en el huitè més sec des de 1864.

Tot i això, tenint en compte les últimes precipitacions, l'acumulat puja a 343 litres per metre quadrat, de manera que este període de gener a novembre de 2016 se situa en la posició 60 dels més secs des de 1864.

Per a este dimarts a la Comunitat Valenciana, Aemet espera predomini de cels ennuvolats. A València i el nord d'Alacant s'esperen precipitacions que podran ser persistents, mentre que a la resta hi ha probabilitat de precipitacions en general febles.

Les temperatures es mantindran sense canvis importants. Per part seua, en el litoral el vent bufarà del nord-est moderat i a la resta hi haurà vent de l'oest fluix estenent a component est fluix.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento