El desallotjament s'ha produït cap a les 9.30 hores, quan el personal del centre ha detectat la presència del que semblava fum, pel que es va donar avís als servicis d'emergència. Malgrat l'aparatositat del dispositiu, l'incident no ha causat danys personals ni desperfectes en les instal·lacions, tot i que una treballadora ha sigut atesa per inhalació de pols per una unitat SVB i ha continuat treballant.

Els tècnics de manteniment del Departament de Salut de Castelló, una vegada els bombers de l'Ajuntament de Castelló han indicat que era segur accedir al centre, han detectat que el causant del núvol ha sigut un problema en la presa d'aire d'un de les turbines de l'aire condicionat.

La presa s'ha desconnectat, per causes que encara no se saben, i ha començat a captar aire amb pols del sostre fals. Així, ha sigut impulsat a la planta del centre de salut amb l'aparença de núvol de fum. L'afecció de les consultes ha sigut mínima, a causa que l'incident només ha paralitzat l'activitat durant 30 minuts, segons la mateixes fonts.

Consulta aquí más noticias de Castelló.