Rodríguez assegura que davant sospites sobre Divalterra actuarà amb la màxima contundència

Rodríguez assegura que davant sospites sobre Divalterra actuarà amb la màxima contundència

Rodríguez assegura que davant sospites sobre Divalterra actuarà amb la màxima contundència
Rodríguez assegura que davant sospites sobre Divalterra actuarà amb la màxima contundència (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • El president de la Diputació de València assegura que el que volen és "que la normalitat torne com més prompte millor a l'empresa".
  • "Sempre vaig a actuar amb la màxima contundència, hui i fins a l'últim dia que siga president de la Diputació", va declarar ahir.
  • Rodríguez va apartar temporalment el cap de Servicis Jurídics, José Luis Vera, i l'advocada que portava el cas Taula ha presentat la seua renúncia.

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha assegurat este dilluns que "davant de la més xicoteta sospita" en la gestió de l'empresa pública Divalterra -hereva d'Imelsa- va a actuar sempre "amb la màxima contundència".

Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans en ser preguntat per presumptes irregularitats en Divalterra, després que l'auditor intern apuntara l'existència de fraccionament de contractes, la inclusió de begudes alcohòliques com a dietes i el pagament de més de 90.000 euros per tres contractes a una lletrada que ha representat, entre d'altres procediments, a l'exalcalde de Gandia, José Manuel Orengo.

Després de fer-se públic, Rodríguez va apartar temporalment el cap de Servicis Jurídics de l'empresa, Jose Luis Vera, actuació que des de Compromís, la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, va relacionar amb una "guerra interna del PSOE". Per part seua, l'advocada que fins ara venia representant l'empresa en procediments com el cas Taula ha presentat la seua renúncia.

"Nosaltres tractarem que la normalitat torne com més prompte millor a l'empresa", ha asseverat Rodríguez. Segons ha explicat, "havia una informació que posava en alerta" una sèrie de qüestions que ha volgut "estudiar d'una manera conscienciosa" per la qual cosa en este moment el assessor jurídic està de baixa i "quan acabe la baixa parlarem".

El que té "clar", ha subratllat, és que quan va accedir al càrrec va fer "una aposta molt clara per la transparència, per donar comptes a tot el món, especialment a la ciutadania i per tant davant de la més xicoteta sospita, sempre vaig a actuar amb la màxima contundència, hui i fins a l'últim dia que siga president de la Diputació", ha advertit. "Si això s'interpreta o es deixa d'interpretar com una 'batalla interna' a mi és una cosa que m'és absolutament indiferent", ha asseverat.

"A mi el que realment m'importa és que davant de qualsevol sospita, jo com a president de la Diputació vaig a ser contundent", ha insistit.

Així, tot i que ha admès que "cadascun té dret a interpretar allò que vullga com crega", Rodríguez ha assegurat que en el relatiu a guerres internes "fa molt temps que pase bastant d'elles". És més, ha assenyalat que "tant de bo al final les qüestions foren qüestions internes, si foren qüestions internes mai tindríem problemes perquè al final es resoldrien d'ací a casa", ha conclòs.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2900171/0/rodriguez-sobre-divalterra-davant-mes-xicoteta-sospita-sempre-vaig-actuar-amb-m-xima-contund-ncia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios