Les sueques Icona Pop acaben de llançar 'Brightside', nou single avançament de l'àlbum que eixirà en els pròxims mesos i que succeiria 'This is Icona Pop', amb el qual van aconseguir arribar al més alt en les llistes de vendes de mig món amb hits com 'I Love It'.

Lori Meyers té a punt un dels discos més esperats del panorama nacional i el presentaran en l'Arenal Sound l'estiu que ve. La huitena edició del festival també comptarà són Sidonie, que s'han marcat un disc amb el títol de El peor grupo del mundo'; i l'holandès Sam Feldt, que és un dels joves DJ del moment gràcies al seu particular estil i a èxits com 'Show me love' o 'Summer on you'.

Alhora, després de més d'un any de silenci, el grup Txarango es troba immers en la gravació del seu tercer disc i en 2017 tornarà als escenaris i a l'Arenal Sound. El raper C. Tangana està vivint un dels seus millors moments professionals i visitarà per primera vegada el festival per a conquistar amb les seues lletres a milers de 'sounders'.

Un dels grups que sens dubte està donant més que parlar en les últimes setmanes és Shinova, que amb el seu nou disc 'Volver' apunta a ser una de les "revelacions" de la temporada. Tanca les confirmacions d'este dilluns l'electrònica de Bearoid, un projecte sorgit de l'experimentació, de la recerca de la independència que triomfa amb el seu últim single 'Enemy'.

Consulta aquí más noticias de Castelló.