Ximo Puig veu "absolutament respectable" l'opinió de Pedro Sánchez

Ximo Puig veu "absolutament respectable" l'opinió de Pedro Sánchez

Ximo Puig veu "absolutament respectable" l'opinió de Pedro Sánchez
Ximo Puig veu "absolutament respectable" l'opinió de Pedro Sánchez (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • El president de la Generalitat Valenciana ha indicat este matí en un desdejuni informatiu que "cadascun pot dir el que vulga".
  • Durant la seua intervenció ha declarat que la seua intenció és "treballar pel que és fonamental per als valencians".
  • "La meua ocupació fonamental és la societat valenciana i he de treballar molt per a aixecar la hipoteca reputacional".

El secretari general del PSPV i president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha manifestat que el que diga l'exsecretari general dels socialistes Pedro Sánchez sobre la Gestora del PSOE és "absolutament respectable" però ha assegurat que la seua prioritat ara mateix és "la Comunitat" i no vol que l'agenda valenciana la marque una altra persona.

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació, després d'assistir a un esmorzar informatiu de 'Fòrum Europa. Tribuna Mediterrània', del president de l'Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, després de ser preguntat per la visita de Pedro Sánchez a Xirivella (València) este dissabte on es va dirigir als membres de la Gestora del PSOE per a dir-los que no estan "per a dirigir un partit sinó per a convocar un Congrés ja", Puig ha indicat que "cadascú pot dir el que vullga".

Sobre esta qüestió, Puig ha remarcat que l'ara està "preocupat" fonamentalment pel sistema de finançament i les infraestructures que necessita la regió Valenciana perquè la Comunitat és el seu principal "ocupació i la meua dedicació", pel que ha subratllat que "cadascun pot dir el que vullga".

"El que diga Pedro Sánchez és el que diu ell i em sembla respectable absolutament", ha assegurat Puig per a puntualitzar que no vol que l'agenda valenciana no siga la seua i la marque una altra persona. Així, ha subratllat que la seua intenció ara mateix és "treballar pel que és fonamental per als valencians" perquè cada dia que passa es poden guanyar o perdre oportunitats i jo vull que la Comunitat guanye oportunitats".

Ha indicat que este dimarts serà "un dia important" perquè visitarà València el president d'Aragó i ha defensat que cal "treballar junts" per a resoldre els problemes dels valencians. "Esta és la meua voluntat de treball i, per l'altres, jo respecte el que cadascun faça i pense que és millor".

D'esta manera, ha indicat que debats d'idees en el partit tindrà "tots els qui calguen", tot i que ha reiterat que ara la seua gran prioritat "no és esta clarament". "La meua ocupació fonamental és la societat valenciana i he de treballar molt per a aixecar la hipoteca reputacional. Tenim 12 punts menys de renda per càpita, i problemes de desocupació i la Comunitat està reconstruint-se i avançant a gran velocitat", ha tancat.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2899832/0/puig-veu-absolutament-respectable-lopinio-sanchez-per-no-vol-que-siga-altre-qui-marque-lagenda-valenciana/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios