Educació i Emergències activen un dispositiu de revisió de l'estat dels centres escolars
Educació i Emergències activen un dispositiu de revisió de l'estat dels centres escolars AMPA 103VALE

La Conselleria d'Educació té activat amb Emergències de la Generalitat Valenciana i ajuntaments de la Comunitat un dispositiu de coordinació i revisió de l'estat dels centres escolars, que ha determinat la suspensió de l'activitat en alguns col·legis i instituts per les intenses pluges que afecten el territori.

En centres educatius d'Alacant i Castelló no s'han produït incidències rellevants que hagen obligat a determinar la suspensió de l'activitat escolar, que sí s'ha decidit en la jornada d'este dilluns en el CEIP número 5 d'Aldaia i el CEIP 103 de València, i en les aules d'Infantil dels CEIP Maria Yocasta i Mestre Tarassona de Port de Sagunt.

A l'IES La Vall de Sego de Benifaió s'han reprès les classes després de la revisió de diferents instal·lacions del centre. Alhora, s'estan revisant les instal·lacions esportives del CEIP Jaume I i a l'IES Mislata de Mislata, l'IES Albal d'Albal, així com una part de les instal·lacions del Conservatori Superior de Música de València i del CEIP el Braçal d'Estivella, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

En tots estos casos, l'activitat acadèmica s'està desenvolupant ara mateix "amb normalitat". El dispositiu per pluges estarà actiu durant tot este dilluns per si de cas cal determinar la suspensió de les classes en més centres educatius segons evolucione la intensitat de les precipitacions en els diferents punts del territori.

Els centres educatius que ho requerisquen han de comunicar possibles problemes per pluges a les respectives direccions territorials d'Educació, on es determinaran les decisions pertinents en cada cas en coordinació amb els ajuntaments.

Consulta aquí más noticias de València.