Treballadors de RTVV es manifestaran per a exigir la "reparació" dels seus drets
Treballadors de RTVV es manifestaran per a exigir la "reparació" dels seus drets EUROPA PRESS

El Comitè d'Empresa de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha convocat per a este dimarts, coincidint amb el tercer aniversari del tancament de la cadena autonòmica, una manifestació per a reclamar la "reparació" dels seus "drets laborals" a través d'una solució "negociada", en què està previst que participen els dirigents dels sindicats en la Comunitat.

Baix el lema 'RTVV: Qui no repara drets, consolida injustícies', la manifestació eixirà des de les 11 hores de la Plaça de l'Ajuntament de València s'acabarà a la Plaça Manises, al costat del Palau de la Generalitat, on els extreballadors es concentren cada divendres des de fa tres anys.

Segons han informat en un comunicat, a l'acte participaran els dirigents dels sis sindicats que formen part del Comité d'Empresa de RTVV: Paco Molina (CCOO-PV); Vicent Maurí (Intersindical Valenciana); Daniel Matoses (CSIF); Ismael Montero (USO-CV); Guillermo Martín (UGT-PV) i José Luis Lázaro (CGT-PV).

A les 12.19 hores, coincidint amb el moment del tall de les emissions a la televisió autonòmica, es guardarà un minut de silenci. L'acte conclourà amb la lectura del manifest redactat per a este tercer aniversari.

Consulta aquí más noticias de València.