Poesies d’un exrocker

Billy Corgan,  antic líder dels Smashing Pumpkins, debuta en solitari
amb el disc ‘TheFuturEmbrace’.
Billy Corgan, antic líder dels Smashing Pumpkins, debuta en solitari amb el disc ‘TheFuturEmbrace’
Billy Corgan,  antic líder dels Smashing Pumpkins, debuta en solitari  amb el disc ‘TheFuturEmbrace’
Foto
El polifacètic rocker rapat i de mirada penetrant s’obre als sentiments. Billy Corgan canvia d’estil. Assegura que cada gir que dóna a la seva carrera no el fa per deslligar-se d’anys passats. Diu que ho porta a terme per apropar-se a la seva «veritable personalitat».
Així, el que va ser líder d’Smashing Pumkins i Zwan ha intentat resumir tot el que porta a dins: «el que sento en la meva vida personal i el que em connota el món en què vivim», diu. Aquesta profunda exhibició l’ha plasmat en el seu primer disc en solitari, TheFuturEmbrace. L’àlbum inaugura una nova línia molt més experimental i progressiva que, fins i tot, es podria qualificar de poètica.

Tot i que encara queden un parell de setmanes perquè l’àlbum surti a la venda, Corgan ha decidit donar al públic un petit tast. El músic va inaugurar ahir una gira que dissabte arribarà a Barcelona, l’única ciutat espanyola en la qual actuarà.

* Sala Apolo. Nou de la Rambla, 113. Dissabte a les 20.45 hores. 28 euros.

Entre The Cure i els Bee Gees

TheFuturEmbrace inclou una col·laboració amb una de les icones culturals dels 80, Robert Smith, líder de The Cure. Junts versionen i reinterpreten To Love Somebody, tema original dels Bee Gees.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento