Comunitat Valenciana

Un jutjat acorda presó provisional per a l'home gravat agredint a la seva parella en un portal

  • El Jutjat de Violència sobre la Dona número 2 d'Alacant ha acordat presó provisional comunicada sense fiança per a l'home detingut després de ser gravat agredint la seua parella en un portal de Sant Joan d'Alcant.

A més, li ha imposat, com a mesura cautelar, la prohibició d'acostar-se a la víctima menys 500 metres i de comunicar-se amb ella per qualsevol mitjà, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Este matí s'ha celebrat un juí ràpid en què l'acusat s'ha negat a conformar-se amb la pena de nou mesos de presó que sol·licitava el Ministeri Públic. L'acusat, qui s'ha acollit al seu dret a no declarar, serà jutjat el pròxim 9 de desembre en el Jutjat penal 6.

Per la seua banda, la víctima no ha volgut testificar. Tampoc ha volgut que el metge forense l'examine per a poder valorar si patix alguna lesió com a conseqüència de l'agressió que van recollir les càmeres de seguretat del portal en el qual van tindre lloc els fets. El fiscal l'acusa d'un delicte de maltractament a l'àmbit familiar.

Els fets van ocórrer diumenge passat dia 20 quan l'home presumptament va propinar una brutal pallissa a la seua companya sentimental en el portal del seu domicili de la població de Sant Joan d'Alacant. Els fets van ser gravats per un circuit tancat de televisió que s'havia instal·lat fa poc en la comunitat de veïns.

Les imatges mostren com la víctima, una dona de nacionalitat hongaresa i 38 anys, arriba al portal de l'immoble on rau. En aquell moment, apareix la seua parella, un home de nacionalitat ucraïnesa de 22 anys, que va deure veure-la arribar des del domicili, i la rep amb una sèrie de cops que la tiren a terra.

L'agressor, mentre que la víctima estava atordida a terra, ix al carrer a comprovar que no hi ha testimonis que puguen veure el que passa en el portal i torna per a continuar amb les agressions, segons ha indicat la Guàrdia Civil.

Durant cinc minuts, l'ara detingut seguix acarnissant-se amb la dona, fins que, finalment, l'arrossega agafant-la del cabell per l'escala i la introduïx a l'ascensor.

El vídeo, que ha sigut facilitat per l'empresa de seguretat als agents de la Guàrdia Civil, ha servit per a actuar d'ofici i detindre al presumpte autor de la brutal pallissa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento