Comunitat Valenciana

Desarticulen a Ibi un grup que robava targetes de crèdit amb les quals va traure fins a 5.000 euros

  • La Guàrdia Civil de Sant Joan d'Alacant (Alacant) ha desarticulat a la localitat d'Ibi un grup dedicat a robar targetes de crèdit. Aconseguien les targetes de vehicles estacionats en zones comercials i d'habitatges a les quals accedien per distraccions dels seus propietaris. Els detinguts haurien extret en caixers uns 5.000 euros. Se'ls imputen 25 fets delictius.

Segons ha informat la Comandància provincial, els detinguts són un espanyol de 38 anys, una espanyola de 35 i una romanesa de 27, residents a Ibi i que, suposadament, conformaven un grup criminal dedicat al furt al descuit en vehicles estacionats en zones comercials i a furts al descuit en interior d'habitatges amb el mètode de mentre algun distreia al propietari, un altre accedia a l'interior.

A finals del mes de setembre passat, els agents de l'Equip d'Investigació de la Guàrdia Civil de Sant Joan d'Alacant, van detectar el grup.

Alhora, es va observar que, tot i que sostreien tot el que se'ls posava a l'abast, solien orientar els seus furts a l'obtenció de targetes de crèdit, amb les quals, després, realitzaven extraccions fraudulentes en diferents caixers de la província.

Així, s'ha aconseguit identificar i detindre els

components residents a Ibi i però que es desplaçaven a localitats com Xixona, Tibi, Montfort, Sant Vicent del Raspeig i Sant Joan d'Alacant.

Als tres detinguts, després de passar a disposició judicial, han quedat en llibertat amb càrrecs, se'ls imputa un delicte continuat d'estafa per un import de 5.000 euros (per fer un total de 20 extraccions fraudulentes amb targetes bancàries sostretes), un delicte de violació de domicili, dos delictes de furt, un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i un altre delicte d'usurpació d'identitat. En total, 25 fets delictius.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento