Comunitat Valenciana

Camps es mostra molt entristit i recorda que la va defensar quan "tots" l'acusaven

  • Es troba molt afectat per la mort de Barberá
  • "Ha canviat esta ciutat de cap a peus i l'ha convertit en una ciutat extraordinària".
  • L'expresident la va qualificar de "dona extraordinària de primer nivell".
Rita Barberá y francisco Camps en una imagen de archivo
Rita Barberá y francisco Camps en una imagen de archivo
EUROPA PRESS
Rita Barberá y francisco Camps en una imagen de archivo

L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps s'ha mostrat "molt entristit" per la mort de l'exalcaldessa de València i senadora Rita Barberá i s'ha remés a la defensa que va fer de la qui durant anys va ser la seua companya en el PP valencià quan "tots" l'acusaven.

Així, Francisco Camps es troba molt afectat per la mort de Barberá, segons han manifestat a Europa Press fonts del seu entorn, que han afegit que l'excap del Consell es remet a les paraules que de Barberá va dir en una roda de premsa el passat 24 de febrer, on va defensar la presumpció d'innocència de l'exalcaldessa quan era objecte d'acusacions.

En aquella compareixença, Francisco Camps, preguntat per l'Operació Taula i el presumpte blanqueig de capitals a l'Ajuntament de València, va mantindre que Rita Barberá havia estat "un quart de segle al servici dels valencians, i no va assaltar l'Ajuntament sinó que va tindre majories absolutes". "Ha canviat esta ciutat de cap a peus i l'ha convertit en una ciutat extraordinària", ha destacat llavors.

A més, l'expresident la va qualificar de "dona extraordinària de primer nivell" i va reivindicar la "presumpció d'innocència" per a l'exprimera edil. Camps, va revelar haver parlat amb Barberá en aquell temps i que es trobava "trista i dolguda pel que està veient".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento