Comunitat Valenciana

El jutge cita a declarar Carlos Fabra i Álex Debón per un patrocini d'Aerocas

  • El jutjat d'Instrucció número 3 de Castelló ha citat a declarar el pròxim 31 de gener l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra i el pilot de motos Álex Debón per presumptes irregularitats en un patrocini d'Aerocas, la societat que es va crear per a gestionar l'aeroport.
Carlos Fabra en imagen de archivo
Carlos Fabra en imagen de archivo
ARCHIVO
Carlos Fabra en imagen de archivo

Tots dos compareixeran com a investigats -abans imputats- en una causa oberta per un presumpte delicte de suborn, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

La causa, iniciada a partir d'una denúncia interposada pel ministeri fiscal, investiga els diners rebuts per la mercantil del pilot en concepte de patrocini per part de l'empresa Aerocas, societat creada en 2003 per a construir i gestionar l'aeroport de Castelló.

Fa poc el titular del jutjat va requerir la Policia Judicial perquè completara la investigació feta per la Fiscalia i elaborara un informe sobre els diners que, segons recull la denúncia del ministeri públic, va rebre l'esportista i els imports que este, al seu torn, va transferir a l'expresident de la corporació provincial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento