Comunitat Valenciana

Puig reitera el "compromís" del Consell amb l'Hospital Provincial de Castelló i qualifica de "nefasta" la gestió del PP

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha reiterat este dimecres el "compromís" del Consell amb l'Hospital Provincial de Castelló i ha qualificat de "nefasta" la gestió que va fer el PP al centre hospitalari.
Hospital Provincial de Castellón
Hospital Provincial de Castellón
EUROPA PRESS
Hospital Provincial de Castellón

Puig ha realitzat estes declaracions davant dels mitjans a Vila-real en ser preguntat si dóna suport a totalment les decisions que ha adoptat la consellera de Sanitat, Carmen Montón, respecte a l'Hospital Provincial.

Sobre esta qüestió, el cap del Consell ha assegurat que el diàleg és "la via de solució dels problemes". "Certament el que ha passat a l'Hospital Provincial els últims anys ha sigut indescriptible, de fet ho està estudiant, entre d'altres coses, la mateixa Justícia", ha afegit.

Per tant, segons Puig, "hi ha hagut una gestió nefasta per part del Partit Popular, i això ningú ho pot dubtar, i crec que si ara s'està produint algun tipus de problema és precisament perquè durant molt temps no s'han fet les coses bé".

En este sentit, Puig ha assenyalat que el compromís de la Generalitat Valenciana amb l'Hospital Provincial és "absolut", fins a tal punt que "anem a assumir els 30 milions d'euros de deute que ens ha deixat la passada administració, hem situat amb una gran prioritat l'accelerador que ja està posant-se en marxa i que ho ha fet només la Generalitat, sense cap suport per part de la Diputació, i ara se'n va millorar la tecnologia en un altre aspecte important".

MILLORAR L'ASSISTÈNCIA SANITÀRIA

En definitiva, -ha dit- "el problema és com millorem cada dia l'assistència sanitària de les persones a la província de Castelló, i això és el que anem a fer des del diàleg i des de l'acord, però fent les coses bé, doncs el que no podem fer és inventar-nos una legislació com feia el PP, que feia unes contractacions sense tindre en compte el que és la legalitat". "Crec que cal solucionar este problema des del diàleg, i això és el que crec que la Generalitat farà", ha afegit.

El ple de la Diputació ha aprovat este dimarts amb els vots de PP i C's una moció presentada pel grup popular en què s'insta la Conselleria de Sanitat a suspendre "de manera immediata" l'acord que aprova l'"acomiadament" de treballadors del Consorci Hospitalari Provincial.

Puig ha destacat que, al marge del que haja decidit la Diputació, "la voluntat de la Generalitat és de diàleg per a solucionar una qüestió que, al final, és cert que els treballadors, en alguns casos, no són en absolut responsables, doncs el responsable és el que ha fet les coses malament, que ha sigut la gestió del PP".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento