Comunitat Valenciana

Puig, sobre la pròxima visita de Sánchez a València: "Que vinga gent a la Comunitat està bé, som terra d'acollida"

  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, sobre la visita de l'exsecretari general del PSOE Pedro Sánchez prevista per a dissabte que ve a Xirivella i Sueca (València) ha assenyalat que el fet que "vinga gent a la Comunitat Valenciana està bé", perquè "som terra d'acollida".
Puig atendiendo a los medios de comunicación
Puig atendiendo a los medios de comunicación
EUROPA PRESS
Puig atendiendo a los medios de comunicación

Puig s'ha expressat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació a Mislata (València) on ha presentat les obres de millora de l'antic Hospital Militar, després de ser preguntat per les visites a municipis valencians que Sánchez farà el pròxim cap de setmana com a punts de partida de la campanya que el socialista farà pel territori nacional per a reunir-se amb la militància.

"Cadascun és lliure de fer allò que considere que és millor per a ell o per al seu partit", ha manifestat Ximo Puig, qui ha assenyalat que no li preocupa que vinga Pedro Sánchez a València.

Segons la seua opinió, "que vinga gent a la Comunitat Valenciana està bé sempre, nosaltres som terra d'acollida i ens agradaria fins i tot que vingués més gent". Per este motiu, ha indicat que ha tornat a demanar al president del Govern, Mariano Rajoy, que "ens deixe portar les 1.400 persones que volem portar", ha dit referint-se a refugiats. "Nosaltres som terra d'acollida tothom qui vinga benvingut siga", ha subratllat.

D'altra banda, preguntat per les veus socialistes a València que demanen que es faça un congrés ja i s'elegisca a un nou secretari general del PSPV, ha manifestat que "cadascun té dret a demanar allò que corresponga".

"No ocupa res en la meua agenda ara mateix aquesta qüestió", ha respost Puig, qui ha afegit: "Jo sóc el secretari general del partit i quan els militants decidisquen que no ho siga, no ho seré. I sóc president de la Generalitat perquè el Parlament així ho ha decidit i estem en un govern que dóna estabilitat, honradesa i diàleg". Per tant, ha manifestat que "mentre això funcione així les coses van bé".

En esta línia, ha dit que és "partidari de la llibertat d'expressió i que cadascú faça allò que pensa que és millor sobretot per a la ciutadania, que és per al que ací estem". Alhora, ha destacat que "un partit polític no és un fi en si mateix, pot haver gent que pense en termes de mirar-se el melic, jo no, jo sempre he pensat un partit és un instrument per a millorar la societat".

PACTE PNB I PSV

D'altra banda, el 'president' ha sigut preguntat pel pacte entre PNB i el PSE-EE per a governar junts País Basc els pròxims quatre anys. "A mi en principi em sembla bé que es conformen govern el més estables possibles i que tinguen una mirada progressista", ha subratllat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento