Els Reis entregaran dijous a València els Premis Rei Jaume I

  • Els reis Felip VI i dona Letícia entregaran dijous que ve a les 11.30 hores els Premis Rei Jaume I en la Llotja de València en la seua 28a edició, la primera en la qual faran entrega dels guardons com a reis.
Los Reyes de España
Los Reyes de España
CASA DE S.M. EL REY

Anteriorment van presidir este acte com a Prínceps d'Astúries el 2004 i l'any 2009, mentre que en 2013 dona Letícia va entregar estos guardons en solitari i anteriorment l'ara rei Felip VI va acudir com a Príncep en 1990 i 1999. En l'edició de 2015 el Rei va presidir l'acte de lliurament tot i que sense la presència de la seua dona.

Esta edició els guardonats són: Francisco Martínez Mojica (en Investigació Bàsica), Albert Marcet (Economia), Elías Campo Güerri (Investigació Mèdica), Miguel Bastos Araújo (Protecció del Medi Ambient), Hermenegildo García Gómez (Noves Tecnologies) i Alberto Gutiérrez Garrido (Emprenedor).

Este mateix dia els Reis don Felip VI i dona Letícia visitaran també el Mercat Central de València amb motiu de la celebració del seu centenari.

Els monarques, que ostenten la presidència honorífica del Centenari del Mercat Central, han correspost a la invitació efectuada per l'Associació de Venedors del Mercat Central, segons ha informat l'associació en un comunicat.

Així, visitaran les instal·lacions del Mercat Central i als venedors "que dia a dia treballen per a aconseguir que este siga el mercat en actiu més gran d'Europa", han destacat. Després del recorregut pel mercat, els monarques signaran en el Llibre d'Or del Mercat Central.

Comunitat Valenciana

Mostrar comentarios

Códigos Descuento