Comunitat Valenciana

L'Agència Tributària obri el 21 de novembre la seua nova seu a la Plaça de l'Ajuntament de València

  • L'Agència Tributària obrirà dilluns que ve, 21 de novembre, la nova ubicació al número 9 de la Plaça de l'Ajuntament de la seua seu de la Delegació Especial de l'agència a la Comunitat Valenciana. D'esta manera, culmina el trasllat des de l'Administració de Guillem de Castro, que durant els últims quatre mesos es trobaven de manera temporal, després d'haver-se produït despreniments en les instal·lacions, en la Plaça de Ciudad de Bruges, núm. 6.

La nova ubicació de la Plaça de l'Ajuntament dista escassos 400 metres de la seu provisional de Ciutat de Bruges en la qual han sigut ubicades la Delegació i l'Administració, i a poc més de 600 metres de la tradicional seu situada al carrer Guillem de Castro. La nova seu té nombroses parades de línies de l'autobús urbà.

El trasllat a la Plaça de l'Ajuntament afecta tant el cens de contribuents de Guillem de Castro com el seu personal amb atenció al públic. Així, els contribuents que acudien habitualment a l'Administració de Guillem seran atesos en la nova ubicació de Plaça de l'Ajuntament.

Així, es traslladen a Plaça de l'Ajuntament tots els servicis de l'Administració de Guillem de Castro, entre ells, Registre d'entrada, Recaptació, Censos, Certificats, Acreditació Electrònica, Informació, IRPF, IVA i Mòduls, detalla el Ministeri d'Hisenda en un comunicat.

Igualment es traslladen a la nova ubicació servicis propis de la Delegació Especial sense atenció al públic, cas del Servici Jurídic, la Dependència Regional de Recursos Humans i Gestió Econòmica i la pròpia Direcció de la Delegació Especial.

L'edifici de Plaça de l'Ajuntament té set plantes sobre rasant (inclosa planta baixa) i un soterrani, amb una superfície total construïda que supera els 9.000 metres quadrats. Inicialment, l'Agència Tributària ocuparà les plantes baixa (on es concentrarà l'atenció al públic), 1a, 2a, 3a i 4a, amb una superfície conjunta lleugerament superior als 6.000 metres quadrats.

El trasllat a la nova seu afecta a uns 250 treballadors públics de l'Agència Tributària. Està previst que dins de dos anys es passe a utilitzar tot l'edifici en incorporar llavors al personal de la Delegació a València del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento