Comunitat Valenciana

L'aerolínia Easy Jet reforça la connexió amb València amb una nova ruta a Londres-Luton

  • Els bitllets estan des d'ahir dimecres a la venda en el lloc web de la companyia amb preus que van des dels 17,49 euros per trajecte.
  • La nova ruta tindrà tres freqüències setmanals -dimarts, dijous i dissabtes- per a volar a partir de febrer del 2017.
  • Respon a "la gran demanda existent" per part de britànics y de valencians "que desitgen connectar-se amb una de les principals capitals".
Avión de easyJet
Avión de easyJet
EASYJET
Avión de easyJet

L'aerolínia Easy Jet ha anunciat que reforça les connexions amb Londres des de l'aeroport de València amb una nova ruta a Londres-Luton. Els bitllets estan des d'ahir dimecres a la venda en el lloc web de la companyia amb preus que van des dels 17,49 euros per trajecte per a volar a partir de febrer de 2017. La nova ruta tindrà tres freqüències setmanals -dimarts, dijous i dissabtes- per a volar a partir de febrer de 2017.

Aquesta nova connexió entre València i Londres, que se suma a la ja existent entre València i Londres-Gatwick, respon a "la gran demanda existent, tant pels britànics que desitgen visitar la capital de la comunitat com pels valencians que desitgen connectar-se amb una de les principals capitals europees". En aquest cas, l'aeroport de Luton és una opció més convenient per a aquells que es dirigisquen al nord de la ciutat, assenyala l'aerolínia en un comunicat.

Així, la companyia de baix cost "reafirma la seua aposta per la Comunitat Valenciana, on també opera des de l'aeroport d'Alacant connectant la ciutat amb destinacions europeus com Ginebra, Basilea, Hamburg i Belfast, a més de múltiples destinacions al Regne Unit com Londres-Gatwick, Londres-Luton, Bristol, Manchester i Liverpool", recorda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento