Comunitat Valenciana

El Veles e Vents de València serà l'escenari dimarts de l'episodi de MasterChef Celebrity

  • El multiespai gastronòmic Veles e Vents de València serà l'escenari de la prova d'exteriors del tercer episodi de MasterChef Celebrity, que s'emetrà dimarts que ve, 15 de novembre, a TVE 1.
Masterchef Celebrity en el Veles e Vents
Masterchef Celebrity en el Veles e Vents
TURISMO VALENCIA
Masterchef Celebrity en el Veles e Vents

La Fundació Turisme València, la Diputació i l'Agència Valenciana del Turisme, en col·laboració amb la Marina Reial Joan Carles I, el Grup La Sucursal i la Fundació Cruzcampo, realitzen esta acció per a promocionar València i la Marina Reial com a destí i referent gastronòmic.

Així, el multiespai gastronòmic Veles e Vents serà el lloc on els aspirants de MasterChef Celebrity prepararan per equips un menú amb productes de la terra, dissenyat pel xef Jorge de Andrés, que acudirà amb la seua mare Loles Salvador, segons ha informat Turisme València en un comunicat.

La família De Andrés dirigix els restaurants de l'oferta gastronòmica de l'edifici Veles e Vents, com l'espai La Marítima, a més del restaurant Vertical i altres establiments. A l'episodi gravat a València, dos dels aspirants hauran de demostrar la seua habilitat comunicativa atenent els 40 comensals estrangers que gaudiran del dinar. Alhora, Ángel, finalista de l'última edició de MasterChef, ajudarà als aspirants en esta prova.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento