Comunitat Valenciana

Aguirre sobre Bonig: "Estic segura que serà la pròxima presidenta de la Generalitat Valenciana"

  • La portaveu del PP a l'Ajuntament de Madrid, Esperanza Aguirre, s'ha mostrat este divendres "segura" que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, serà la pròxima presidenta de la Generalitat Valenciana i ha assegurat que "personalment" l'"admira moltíssim" i alhora considera que ha sabut "obtindre el lideratge del PP a València" en un moment "molt difícil".
Aguirre atiende a los medios en la UIMP en Valencia
Aguirre atiende a los medios en la UIMP en Valencia
EUROPA PRESS
Aguirre atiende a los medios en la UIMP en Valencia

Aguirre s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans després de pronunciar la la conferència 'El populisme i els seus riscos per a la democràcia' al seminari 'Globalització i responsabilitat: nous horitzons de la democràcia liberal' que se celebra en la UIMP de València.

Preguntada per com valora l'actual Generalitat, on governen PSPV i Compromís amb el suport parlamentari de Podem, Aguirre ha dit que no té "suficient informació" però "sí" la té sobre Isabel Bonig "i estic segura que serà la següent presidenta de la Generalitat Valenciana".

Alhora, interpel·lada per què opina sobre el fet que a l'Executiu de Mariano Rajoy no hi haja cap ministre valencià, ha subratllat que en el gabinet anterior "hi va haver" i ha subratllat que no creu que els governs "s'hagen de fer pel lloc de naixement".

"No se'm va passar quan vaig ser presidenta de la Comunitat de Madrid ficar en el govern algú que fora d'Alcorcón o de Móstoles. Al contrari, vaig tindre catalans, vaig tindre una extremenya que hui seguix sent consellera. L'important és posar als millors i crec que el Govern de Mariano Rajoy precisament ha elegit persones que tenen la capacitat perfectament reconeguda i demostrada en la vida, que tenen l'experiència i la formació per estar on estan", ha assegurat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento