Comunitat Valenciana

La UE paralitza de moment l'exigència de pagament de 23 milions al València Club de Futbol

  • La Unió europea prendrà una decisió quan es pronuncie sobre la petició de suspensió cautelar feta pel club valencianista.
  • Per a la vicepresidenta, Mónica Oltra, és una "notícia tranquil·litzadora" i assegura que estan treballant per a "minimitzar l'impacte de la multa".
  • Oltra es mostra cautelosa sobre la presentació d'un informe de suport al València perquè "les nostres funcions són polítiques, no jurídiques".
Layhoon Chan
Layhoon Chan
VALENCIA C.F.
Layhoon Chan

La Unió Europea (UE) ha decidit paralitzar l'exigència de pagament al València CF de 23,3 milions d'euros de sanció per l'aval de l'Institut Valencià de Finances (IVF) fins que es pronuncie sobre la petició de suspensió cautelar feta pel club valencianista.

Així ho ha confirmat la vicepresidenta i portaveu de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, després de la roda de premsa posterior al ple del Consell a preguntes dels mitjans sobre la decisió de Brussel·les.

Per a Oltra, es tracta d'una "notícia tranquil·litzadora" i ha afegit que els advocats del València CF estan treballant davant de les institucions de la UE per a "minimitzar l'impacte d'aquesta multa". "I ho estan fent amb estreta col·laboració amb els advocats de la Generalitat Valenciana", amb qui estan en "permanent contacte" ha subratllat.

La vicepresidenta ha instat a "no treure de l'àmbit tècnic cap decisió" i, preguntada per la possibilitat que l'executiu autonòmic faça un informe per escrit de suport al València en la seua reclamació, tal com ha demanat el club, ha comentat que això seria "constituir un apriorisme i marcar el full de ruta als quals han de fer l'informe tècnic".

"No anem a dir als advocats de la Generalitat com han de treballar, perquè no toca. No és la nostra funció, les nostres funcions són polítiques, no jurídiques".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento