Bonaire obri les seues terrasses amb 20 restaurants per a acabar amb el "concepte avorrit" de menjar en centre comercial
Bonaire obri les seues terrasses amb 20 restaurants per a acabar amb el "concepte avorrit" de menjar en centre comercial BONAIRE

Així ho ha expressat el director general d'Unibail Rodamco Espanya, Simon Orchard, durant la inauguració de la nova zona d'oci del centre comercial d'Aldaia, en què també han participat el director general de Comerç i Consum de la Generalitat, Natxo Costa; l'alcalde de la població, Guillermo Luján, i la gerent de Bonaire, Sofia Olavarría.

Este dijous de vesprada té lloc la festa d'inauguració al públic de Les Terrasses de Bonaire, que comptarà amb l'actuació del cantant Carlos Baute, diversos 'showcooking' temàtics de la mà de dos coneguts cuiners i la xef Begoña Rodrigo, que ha apadrinat el projecte i que també ha obert un restaurant en esta zona comercial, i una "espectacular" projecció de la transformació portada a terme, entre d'altres activitats.

El centre comercial té 20 nous restaurants i amplia la zona dedicada a moda gràcies a una inversió de 30 milions d'euros en un total de 30.000 metres. A més, va a suposar la creació de 400 llocs de treball directes i indirectes, que se sumaran als 2.000 ja existents en Bonaire. Orchard ha destacat que esta nova inversió se suma a la qual s'ha fet en els 16 anys d'activitat del centre, que puja a 270 milions.

'NÓMADA' OBRI LES PORTES

Les Terrasses de Bonaire oferixen restaurants de tots els estils, amb la finalitat d'"aportar una cosa diferent", i alhora una aposta per comerços locals com Saona, El Coso, La Parrilla de Pollos Planes o Nómada, el nou projecte de la guanyadora de Màster Xef Begoña Rodrigo, a més d'altres restaurants com Ribs, La Tagliatella o els 100 Montaditos.

Nómada té una terrassa, una zona amb taules a l'interior, i una barra amb capacitat per a 50 persones en la qual els cambrers són també cuiners i finalitzen els plats respecte del comensal. Pel que fa a moda, Mango, Tommy Hilfiger o Pepe Jeans també tindran el seu lloc a Les Terrasses de Bonaire.

La nova superfície té grans terrasses panoràmiques d'estil mediterrani i està situada en la primera planta, dividint-se en dues zones, una exterior a l'aire lliure en la banda sud del centre i una altra coberta en la part central al costat de l'accés als cines. Alhora, la companyia Cinesa ha implantat en Bonaire les sales 'i-Sens', equipades amb la tecnologia més puntera en so i imatge, butaques més amples i major espai.

A més, el director general d'Unibail Rodamco Espanya ha explicat que s'ha reformat també la resta de la zona comercial, s'han creat dues noves places a l'interior del recorregut per les botigues presents en Bonaire i s'han ampliat les entrades al pàrquing subterrani, que sumat als aparcaments exteriors, oferixen 6.000 places.

"INVERSIÓ CONSTANT"

Simon Orchard ha assegurat que la firma que dirigix continuarà fent una "inversió constant" en Bonaire i ha afirmat que este nou projecte "no és un rentat de cara" sinó "alguna cosa més". Per part seua, Natxo Costa ha destacat l'"elevada presència" d'empresaris locals i ha donat "400 enhorabones"

pels llocs de treball creats amb esta remodelació.

"Tant de bo servisca per a revitalitzar l'economia local", ha comentat Costa, al qual s'ha sumat l'alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, que ha indicat que les institucions públiques donen la seua "benvinguda" a este nou espai. Alhora, ha destacat que els veïns del municipi "agraeixen" esta inversió i ha afegit que el d'Aldaia és un poble "treballador i entusiasta, com Bonaire".

Consulta aquí más noticias de València.