Comunitat Valenciana

El Govern cobra a la Generalitat la multa de 18,9 milions d'Europa per la manipulació del dèficit

  • La Comissió Europea va interposar aquesta sanció per la manipulació de les dades del dèficit a la Comunitat , comesa per l'anterior executiu.
  • "No és possible que, d'una banda, ens diguen que van a ajudar-nos i, alhora, es faça el contrari", ha manifestat Ximo Puig.
  • El president s'ha referit a aquest tema a la sessió de control del ple de les Corts, després de la pregunta feta per la síndica del PP, Isabel Bonig.
Monedas, moneda, billete. Billetes, euro , euros, capital, efectivo, metálico
Monedas, moneda, billete. Billetes, euro , euros, capital, efectivo, metálico
EUROPA PRESS
Monedas, moneda, billete. Billetes, euro , euros, capital, efectivo, metálico

El Govern central ha cobrat a la Generalitat la multa de 18,9 milions que va interposar la Comissió Europea (CE) per la manipulació de les dades del dèficit a la Comunitat Valenciana, comesa per anteriors responsables de l'executiu autonòmic.

L'Executiu de Mariano Rajoy ha cobrat l'import d'aquesta multa en l'última entrega a compte de l'Estat a la Generalitat, tal com han explicat fonts del Consell.

El president del Govern valencià, Ximo Puig, s'ha referit a aquest tema a la sessió de control del ple de les Corts, després de la pregunta feta per la síndica del PP, Isabel Bonig, sobre com pensa complir els pressupostos de la Generalitat per a 2017 que s'estan tramitant en les Corts.

Durant la seua intervenció, Puig ha manifestat que "aquesta setmana hem rebut un mala notícia, Montoro ens ha cobrat els 18,9 milions de la multa de la Comissió Europea".

Segons Ximo Puig, s'ha de "canviar d'una vegada per totes" la intenció d'"ocultar el problema valencià i les ambicions dels valencians". "No és possible que, d'una banda, ens diguen que van a ajudar-nos i, alhora, es faça el contrari", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento